IRINI

Ova lepa vila sa odličnim prostranim studijima i apartmanima nalazi se odmah ispred hotela Potos, sa kojim deli divan bazen. Na bazenu je kupanje slobodno, a korišćenje ležaljki i suncobrana besplatno za goste apartmana, ukoliko se konzumira neko od pića iz bogatog bara kraj bazena. Svi apartmani i studia poseduju terasu sa garniturom za sedenje za odgovarajući broj osoba. Terase su okrenute ka pešačkoj ulici. Lokacija: u samom centru Potosa, a na 150 m od peščane plaže.
St 02: smešteni su na prvom spratu i poseduju: dva spojena standardna ležaja, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, aspirator, cooker, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), TV, sef, klima uređaj (uračunato u cenu), kupatilo sa tuš kadom i terasu.
St 03 / 04: smešteni su na prvom spratu i poseduju: dva spojena standardna ležaja i krevet na sprat. Ostalo kao St 02.
App 04: smešteni su na prvom i drugom spratu i sastoje se od dve prostorije koje su odvojene lučnim prolazom (nisu odvojene vratima). U jednoj sobi je francuski krevet, TV, klima uređaj (uračunato u cenu) i izlaz na terasu, a u drugoj prostoriji su dva standardna ležaja, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), sef i kupatilo sa tuš kadom.

Download cenovnika: Tasos apartmani

 
 
Ogranak: Beograd, Nemanjina 40
TC Futura - Slavija
Tel/Fax:
+381 11 3650022
+381 11 3650099
+381 11 3343344
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 

m
 

Sajt: www.timtravel.rs

E-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.