THEODOROS - AGIOS GEORGIOS

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Kuća Theodoros ★★ - Agios Georgios, Krf, Grčka

Kuća Theodoros se nalazi u veoma mirnom kraju, i u saradnji sa Golden Sands 3★ hotelom nudi odličan izbor usluga za letovanje na Krfu.
Položaj:

Kuća Theodoros se nalazi nedaleko od centra mesta, u veoma mirnom kraju. Udaljena je oko 150 metara od mora i oko 250 metara od hotela Golden Sends 3*.
Smeštaj:

Kuća Theodoros ima veliko i lepo uređeno dvorište sa tušem. Svi apartmani i studiji imaju čajnu kuhinju, TV, kupatilo sa kadom ili tus kabinom, balkon i klima uređaj (korišćenje klima uređaja se naknadno ugovara i plaća predstavniku ino partnera). Jedinice su 1/2, 1/2 + 1 studiji i 1/3, 1/4 apartmani. Treći krevet u studiju je pomoćni krevet. Dvokrevetni studiji sa pomoćnim krevetom nalaze se u prizemlju i imaju jednu prostoriju sa dva odvojena kreveta. Svaki apartman poseduje po dve spavaće sobe, kupatilo sa kadom ili tus kabinom i odvojenu kuhinju. U jednoj sobi nalazi se francuski ležaj, a u drugoj dva odvojena kreveta.

Usluga je smeštaj na bazi najma studija/apartmana.
Usluga:

All inclusive – Gosti kuće Theodoros uslugu All inclusive dobijaju u hotelu Golden Sands 3★ koji je udaljen od kuće Teodoros oko 250 metara. All inclusive u hotelu Golden Sands 3★ (za goste vile Teodoros obuhvata) doručak, ručak i večeru – otvoreni bife, samoposluživanje. Užina snek, čaj, kafa, kolači. Pića alkoholna i bezalkoholna, za vreme obroka u restoranu, snek baru i na baru pored bazena.
Sport i zabava:

Različite aktivnosti i zabavni program tokom dana i večeri, bazen. Gosti vile Teodoros ne mogu da koriste ležaljke na bazenu hotela Golden Sands 3★. Wi- Fi u hotelu za goste vile Teodoros uz doplatu.