CNIC HELLINIS HOTEL - KANONI

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Cnic Hellinis Hotel ★★★ - Kanoni, Krf, Grčka

Prema zvaničnoj lokalnoj kategorizaciji hotel Cnic Hellinis nosi oznaku 3 ključa. Nalazi se na istočnoj oblai Krfa u poznatom letovalištu Kanoni i odličan je izbor za letovanje na Krfu.
Položaj:

Cnic Hellinis Hotel je prelep hotel smešten u poznatom letovalištu Kanoni, na istočnoj obali Krfa. Član je grupacije CNic Hotels, kao i Paleo Art Nouveau Hotel (bivši Paleokastritsa Hotel). Hotel se nalazi na atraktivnoj lokaciji, odmah preko puta Pontikonisi (Mišje ostrvo). Udaljen je oko 100 m od autobuske stanice, 150 m od centra, 2.5 km od aerodroma, 3 km od grada Krfa i 4.5 km od luke.
Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Cnic Hellinis 3* je 90. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen na upit, balkon ili terasu, TV. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sef (recepcija) klima, mini frižider, direktna telefonska linija.
Jednokrevetne sobe ( 12 m2 - jedan ležaj)
Dvokrevetne sobe – dva klasična ležaja,
Dvokrevetna (bez balkona), dva odvojena ležaja.

Tip dodatnog ležaja - sofa/krevet na rasklapanje.
Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto).
Sadržaj Cnic Hellinis hotela:

Recepcija koja radi 24h, menjačnica, bar, bar pored bazena, noćni klub, bežični internet u zajedničkim prostorijama hotela, parking na otvorenom. Posebno se plaća prema pravilima hotela Cnic Hellinis 3*: usluga lekara, čuvanje dece, fax, rent-a-car.
Plaža:

Hotel Cnic Hellinis je udaljen oko 600 m od šljunkovite plaže Kanoni. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju.
Sport i zabava:

Otvoren bazen sa dečijim delom, suncobrani i ležaljke pored bazena. Posebno se plaća prema pravilima hotela Cnic Hellinis 3*: bilijar, kuglanje, fudbal, peškiri za bazen.