CENTURY RESORT - ACHARAVI

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Century Resort Hotel ★★★★ - Acharavi, Krf, Grčka

Smešten na severu ostrva, u mestu Acharavi, Century hotel je odličan izbor za letovanje na Krfu.
Položaj:

Century Resort hotel se nalazi na severu ostrva, u mestu Acharavi. Od aerodroma i grada Krfa je udaljen oko 38 km.
Smeštaj:

Hotel Century ima 82 luksuzna apartmana i studija, sa pogledom na more, bazen i na hotelski vrt.
Studiji (max 3 osobe) - kombinovana spavaća i dnevna soba sa mini kuhinjom (mini rerna sa 3 ringle i frižider) sa delom za ručavanje; raspoređeni su u prizemlju, na prvom i drugom spratu; pogled na more ili bazen. Svaki studio ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT TV, klimu, balkon ili terasu i pristup internetu (uz doplatu).
Apartmani (max 4 osobe) - spavaća soba, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, mini kuhinja (frižider i mini rerna sa 3 ringle) sa delom za ručavanje; raspoređeni su u prizemlju, na prvom i drugom spratu; pogled na more ili baštu. Svaki apartman ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT TV, klimu, balkon ili terasu i pristup internetu (uz doplatu).
Usluga u hotelu Century Resort 4*:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak ili doručak i večeru.
Sadržaj hotela Century:

Recepcija (u glavnoj zgradi), bežični internet na recepciji, lobi bar sa SAT TV-om, konferencijska sala, restoran, snek bar pored bazena. Posebno se plaća prema pravilima hotela Century Resort 4*: rent-a-car.
Plaža:

Hotel Century se nalazi na 10 minuta hoda od plaže u Acharavi-u (duga je oko 8 km). Ležaljke i suncobrani se naplaćuju.
Sport i zabava:

Otvoreni bazen, dečiji bazen, dečije igralište. Posebno se plaća prema pravilima hotela Century Resort 4*: stoni tenis, iznajmljivanje motora.