DELFINIA HOTEL - MORAITIKA

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Delfinia Corfu ★★★★ - Moraitika, Krf, Grčka

Delfinia Corfu hotel je moderan hotelski kompleks smešten na jugoistočnoj obali Krfa i savršen je izbor za letovanje na Krfu.
Položaj:

Delfinia Corfu je moderan hotelski kompleks koji se nalazi na samo 5 minuta hoda od centra Moraitike, na jugoistočnoj obali Krfa. Od aerodroma i grada Krfa je udaljen oko 20 km.
Smeštaj:

Dvokrevetne sobe (max.3 osobe) francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, dodatni krevet sofa na rasklapanje. Sve sobe imaju: direktnu telefonsku liniju, klimu, SAT TV, frižider, sef (uz doplatu), kupatilo sa tušem ili kadom i fenom ( uz doplatu), balkon sa bočnim pogledom na more ili vrt, pomoćni ležaj je sofa.
Usluga u hotelu Delfinia Corfu 4*:

Polupansion (doručak i večera) - samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela.
Sadržaj Delfinia Corfu hotela:

Recepcija 24h, sef, menjačnica, topla voda 24h, info pult, desk za organizovanje ekskurzija, restoran, hotelski bar, bar na plaži, snek bar pored bazena, privatni parking, konferencijska sala.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: čuvanje dece, rent-a-car/bike.
Plaža:

Hotel Delfinia se nalazi na 30 m od peščano-šljunkovite hotelske plaže. Ležaljke i suncobrani besplatno, peškiri uz depozit (svaka promena se plaća).
Sport i zabava:

Otvoreni bazen, bazen za decu, igralište za decu, stoni tenis, šah, tenis (osvetljenje se plaća), razne animacije i zabave. Posebno se plaćajuprema pravilima hotela Delfinia Corfu 4*: sportovi na vodi, elektronske igrice.