AMOUR HOLIDAY RESORT (ADULT ONLY 16 & OVER)

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Amour Holiday ★★★★ - Sidari, Krf, Grčka

Smešten u mestu Sidari, Amour Holiday hotel sa svojom bogatom All Inclusive uslugom predstavlja odličan izbor za letovanje na Krfu.
Položaj:

Amour Holiday hotel se nalazi u mestu Sidari, a od grada Krfa je udaljen 38 km.
Smeštaj:

Hotel Amour Holiday se sastoji od ukupno 110 smeštajnih jedinica:
Dvokrevetne deluxe sobe (20 m2, sa francuskim ležajem, klima uređjem, kupatilom, SAT-TV, mini-frižiderom, sefom (besplatno), fenom za kosu, opremom za pravljenje kafe i besplatnim Wi-fi u svim sobama i svim delovima hotela, namenjene su smeštaju dve osobe),
Junior suite sobe (25 m2, prostrana soba sa francuskim ležajem, klima uređajem, SAT TV, kupatilom, soft mini-bar (besplatan za prvo punjenje), sef (besplatno), fenom za kosu, opremom za pravljenje kafe, bademantilom i papučama, aparatom za Nespresso i besplatnim Wi-Fi u svim sobama i svim delovima hotela, max 2-3 osobe),
Junior suite sa direktnim izlaskom na bazen (25 m2, prostrana deluxe soba sa francuskim ležajem, kupatilom sa kadom ili tušem, bade mantilom i papučama, klima uređajem, TV sa satelitskim programima, besplatan (za prvo punjenje) svjetlosni mini-bar, sef (besplatno), fenom za kosu, opremom za pravljenje kafe, aparatom za Nespresso i besplatnim Wi-Fi u svim sobama i svim delovima hotela, max 2-3 osobe).

Sve sobe imaju, klima uređaj, fen za kosu, mini-frižider, balkon ili terasu, kupatilo sa kadom/tuš kabinom, SAT TV, Wi-Fi internet (besplatno), sef (besplatno).
Usluga u hotelu Amour Holiday 4*:

All inclusive uključuje:
07:30 do 10:00h – doručak u restoranu Senses,
11:00 do 12:00h - jutarnje užine u Mystique Baru, mini sendviči
12:30 do 14:30h - ručak restoranu Senses, otvoreni buffet – švedski sto,
15:00 do 18:00h - kafa, čaj i kolači u Mystique baru
19:00 do 21:30h - večera u restoranu Senses - otvoreni buffet - švedski sto

*Tokom obroka uključena su lokalna pića (točeno pivo, domaće vino, bezalkoholna pića, voda).

U Mystique Baru od 10:30 do 22:45h, besplatna su alkoholna i bezalkoholna pića, filter kafa i čaj. Svaka konzumacija nakon 22:45h ili bilo koje drugo piće od navedenog doplaćuje se.

Paket All Inclusive uključuje bezalkoholna pića, vodu, točeno pivo, domaće vino, domaća pića - uzo, džin, vodka, rum, čaj i filter kafu.
Sadržaj Amour Holiday hotela:

Besplatni Wi-Fi, 24h recepcija, parking, sef, bazen, mala teretana, bar, restoran, dva puta nedeljno tematske animacije sa živom muzikom. Posebno se plaća u hotelu Amour Holiday 4* usluga lekara na zahtev.
Plaža:

Hotelska plaža je na oko 15 m od hotela Amour Holiday 4*. Plaža je peščana i nagrađena je plavom zastavicom. Ležaljke i suncobrani se doplaćuju.
Sport i zabava:

Otvoreni bazen, animacije dva puta nedeljno, teretana.