ELEA BEACH HOTEL - DASSIA

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Elea Beach Hotel ★★★★ - Dasia, Krf, Grčka

Elea Beach hotel po zvaničnoj lokalnoj kategorizaciji ima 4★ i odličan je izbor za letovanje na Krfu.
Položaj:

Elea Beach hotel je smešten na peščano-šljunkovitoj plaži, okružen maslinama. Od centra mesta Dassia udaljen je oko 300 m. Svi sadržaji su udaljeni oko 100 m od hotela, 12 km severno od grada Krfa i 13 km od aerodroma. Autobusko stajalište je 100 m od hotela.
Smeštaj:

Hotel Elea Beach ima ukupno 222 sobe sa pogledom na more ili planinu. Sve sobe su sa klimom, kupatilom (fen za kosu), balkonom, SAT TV-om, direktnom telefonskom linijom, frižiderom. Sobe imaju Wi-Fi internet konekciju, koja je besplatna, kao i sef, koji je uz doplatu. Namenjene su za smeštaj dve do tri osobe - dva standardna kreveta ili francuski ležaj (na zahtev) i treći standardni krevet.
Usluga u hotelu Elea Beach 4*:

Polupansion (doručak i večera) ili All Inclusive - samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela.
Sadržaj Elea Beach hotela:

Gostima su na raspolaganju: recepcija 24h, 2 spoljašnja bazena, od kojih je jedan sa slanom vodom, bazen za decu, glavni restoran, a la carte restoran, bar u hotelu, bar pored bazena, ležaljke oko bazena (uz doplatu), mini market, suvenirnica, sef na recepciji (uz doplatu), usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu), Wi-Fi, usluge spa centra (uz doplatu), ležaljke na plaži (uz doplatu).

Peškiri za plažu i bazen dostupni su uz doplatu. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Elea Beach 4*: sef, usluge vešeraja, masaža, internet kutak u lobiju, rent-a-bike.
Plaža:

Peščano-šljunkovita plaža, koja nosi oznaku plave zastavice. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju (uz uslugu all inclusive - besplatno), peškiri za plažu uz doplatu.
Sport i zabava:

Otvoren bazen sa dečijim delom, stoni tenis, akvabik, pikado, odbojka na plaži, dnevna i večernja zabava, mini klub za decu uzrasta 4-10 godina u periodu od 01.07.-31.08. Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: bilijar, sportovi na vodi na plaži.
All inclusive koncept hotela Elea Beach 4*:

Glavni restoran
Doručak (švedski sto) 07:00h-10:30h
Ručak (švedski sto) 13:00h-14:30h
Večera (švedski sto) 18:15h-21:45h
Piće: lokalna vina, sokovi, pivo i voda

Glavni bar ili bar pored bazena

Služi bezalkoholne napitke u terminu 10:00h-23:00h, a u ponudi je sledeće: bezalkoholna pića, kisela voda, gazirani sokovi (na čašu), kafa, čaj, sokovi.

Alkoholna pića: lokalno vino, uzo, pivo, liker koum kouat, konjak, kokteli kuće.

Užina se služi u terminu 10:00h-18:00h: tost, sendviči, pizza, kolači, sladoled (na kuglu).

Hotel Elea Beach zadržava pravo promene koncepta "All Inclusive" bez prethodne najave.