ALMYROS BEACH HOTEL

NAPOMENA O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Almyros Beach Resort & Spa Hotel ★★★★★ - Acharavi, Krf, Grčka

Prema zvaničnoj lokalnoj kategorizaciji hotel Almyros Beach Resort & Spa 5* nosi oznaku 5★ i predstavlja savršen izbor za letovanje na Krfu.
Položaj:

Almyros Beach resort & spa je hotelski kompleks koji se prostire na površini od 35.000 m2, od plaže do brda prekrivenog šumom. Hotel je smešten na severnoj obali Krfa, u regiji Almyros. Udaljen je oko 2 km od malog mesta Acharavi i 39 km od grada Krfa i aerodroma.
Smeštaj:

Hotel Almyros Beach se sastoji iz glavne zgrade - potpuno renovirane, sa ukupno 180 soba (izgrađeno 12 novih zgrada 2018-2019. godine):
Standardne sobe su predviđene za max. 3 osobe, površine oko 25 m2, i sadrže francuski ležaj i sofu na rasklapanje;
Superior sobe su površine oko 31 m2, za max.. 3 osobe i sadrže francuski ležaj i kauč/sofu na rasklapanje, bademantil;
Family room 36 m2 – francuski ležaj, kauč/sofa i fotelja na rasklapanje, dekorativna pregrada deli sobu na 2 dela;
Junior suite - 49 m2 - francuski ležaj, kauč/sofa na rasklapanje i fotelja na rasklapanje.

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen, mini bar, balkon/ terasu, SAT TV, mini frižider, sef, besplatan bežični internet i klimu.
Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) – samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela za doručak, ručak i večeru; domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima.
Sadržaj Almyros Beach hotela:

Piće dobrodošlice po dolasku. U glavnoj zgradi se nalaze recepcija sa lobijem, glavni i A la Carte restoran (uz doplatu), glavni bar i kafeterija, bar pored bazena, bar na krovu, lekarska ordinacija, dečji klub, teretana, recepcija za spa centar, diskoteka, mini market, konferencijska sala. Vodeni tobogan (u sezoni) - 3 vodena tobogana (kamikaza, porodica, cev) u peiodu od 11.06.-30.09.

Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: rent-a-car/bike, elektronske igrice, SPA centar, usluge mejnačnice, svi sportovi na vodi, oprema za tenis i teniski tereni, sobna usluga, čuvanje dece, vešeraj. Wi-fi internet besplatno u zajedničkim prostorijama.
Plaža:

Hotel Almyros Beach Resort & Spa 5* se nalazi na peščanoj plaži na svega 10 m od hotela. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju, u periodu od 11.06-30.09. su besplatni.
Sport i zabava:

Otvoren bazen, dečji bazen, dečje igralište, mini klub (04-12 godina), veče zabave, veče grčke muzike i plesa, teniski tereni (doplata), bilijar (doplata).

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Almyros Beach Resort & Spa 5*: sauna i masaža (na upit), bilijar, stoni tenis, aerobik, mala teretana, košarka, odbojka na plaži. Vodeni sportovi na plaži se dodatano naplaćuju.