CORFU PALACE - CORFU TOWN

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Corfu Palace ★★★★★ - grad Krf, Krf, Grčka

Smešten na idealnoj lokaciji u gradu Krfu, hotel Corfu Palace predstavlja odličan izbor za letovanje na Krfu.
Položaj:

Corfu Palace 5* je hotel koji ima idealnu lokaciju, okružen zelenilom, nalazi se u gradu Krfu, 400 m od centra grada, a od aerodroma i luke oko 1,5km. Prodavnice i restorani su udaljeni 400 m, a autobuska stanica 500 m. Ima pogled na zaliv Garitsa.
Smeštaj:

Ukupno je u hotelu Corfu Palace 5* 106 soba sa kupatilom i fenom za kosu, sopstvenim balkonom/terasom, klimom, sefom, SAT TV, mini-bar (uz doplatu). Room service je dostupan 24 sata dnevno. Sve elegantno nameštene sobe imaju pogled na Jonsko more i besplatan bežični internet.
Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) - samoposluživanje (švedski sto) se služi u glavnom restoranu. A la carte restoran nudi meni sa internacionalnim jelima, a piće se služi u nekom od dva zatvorena bara ili u baru kraj bazena.
Sadržaj Corfu Palace hotela:

Recepcija koja radi non-stop, lift, sef, otvoreni bazen (sezonski), prostor za roštilj, Sheria bar i Sheria restoran, Vizantio bar-restoran, Casino, hotelski SPA centar sa zatvorenim bazenom, terapijama sa morskom vodom i masažnim tretmanima, turskim kupatilom i saunom, menjačnica, turistički desk, bilet servis, ostava za prtljag, usluga čuvanja dece, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, usluga peglanja, poslovni centar, zlataru, faks/fotokopiranje, frizerski/kozmetički salon, VIP soba. Bežični internet je dostupan u čitavom hotelu besplatno.
Jednom nedeljno u periodu od maja do oktobra se organizuje Veče menadžera - koktel party i jednom nedeljno u periodu jun-septembar se organizuje roštilj i grčko veče na otvorenom (ako vreme dozvoljava). Hotel Corfu Palace 5* ne poseduje parking.
Plaža:

Hotel Corfu Palace se nalazi 1,5km od Mon Repo plaže. Ležaljke i suncobrani se doplaćuju.
Sport i zabava:

Bazen, SPA centar, tenis (4 teniska terena oko 150 m od hotela), golf (11 km od hotela Corfu Palace 5*).