HOTEL „MELISSA“ 2*

Lokacija: ovaj hotel se nalazi u mestu Psakoudia, 80 km od Soluna na početku poluostrva Sitonija. Udaljen je 80 m od plaže.

Hotel Melissa je izgradjen na magičnom predelu borove šume koji se nalazi u Psakoudiji, Sithonia. Psakoudija je jedinstvena destinacija gde možete uživati u mirnom porodičnom odmoru. Melissa Hotel nudi najviši kvalitet usluga istovremeno stvarajući veze prijateljstva i gostoprimstva sa svojim klijentima. Hotel se sastoji od 65 smeštajnih jedinica raspoređenih u 4 odvojene zgrade na samo 80m od pešćane plaže.

Studija (za maximum 3 osobe) su komforna i sastoje se od jedne prostorije sa telefonom, satelitskom televizijom. Osim toga tu je kupatilo sa tušem, balkon ili terasa. Sobe su takođe opremljene klima uređajem.

Apartmani (za maximum 4 osobe) su opremljeni na isti način kao i studija ali imaju još jednu prostoriju tj. dodatnu spavaću sobu.

Hotel ima recepciju na kojoj je moguće zakupiti sef. Takođe hotel poseduje restoran sa sunčanom terasom, bazen za odrasle sa delom za decu, bar pored bazena i snek bar na plaži.

Postoji mogućnost organizovanja Grčke večeri sa roštiljem po principu švedskog stola, a jednom nedeljno za decu se organizuje klovnovska predstava. Na plaži gosti imaju mogućnost sportova na vodi uz doplatu, fudbalski teren 5×5. Suncobrani i ležaljke su takođe dostupni na plaži uz doplatu.