Hotel “ DANAI BEACH RESORT“ 5*

Hotel je udaljen 2,5 km od naselja Metamorfosi, 100km od aerodroma "Makedonija".

Plaža je hotelska, peščana. Ležalke i suncobrani-besplatno, peškiri za plažu.

Kompleks je smešten na brdu, među borovima, sastoji se od devet zgrada i vila (jednospratni, dvospratni i jedan trospratni objekat).

Hotelski sadržaj

Centralni restoran, tri restorana a-la-carte, bar na plaži i u bazenu (morska voda), room-servis, juvelirnica, prodavnica, butik, vinski podrum, servis za veš, menjačnica, notbook na recepciji, konferencijska-sala (kapacitet 40 mesta), mini-market, sobna usluga, dadilja (na upit), helodrom, spremanje sobe dva puta dnevno, u sobama sveže cveće. Za goste koji borave u vilama na raspolaganju je batler (na upit).

SPA & fitnes-centar Danai Spa, predlažemo zdravstveni program za negu kože lica, masaža, program relaksacije, lečenje klasično i specijalizovano "St.Barths" eteričnim uljima, talasoterapija i aromoterapija. Gostima hotela na raspolaganju je: trenažna-sala, tursko kupatilo-za ozdravljenje kože i disajnih puteva, biosauna "Laconium", finska sauna, sauna sa mekim režimom, đakuzi, bazen sa pogledom na Egejsko more. Svi programi, sprovode se sa specijalizovanom japanskom opremom.
Sport i zabava -teniski teren (sa osvetljenjem i tvrdom podlogom, reketi), oprema za sportove na vodi, pedalina, kanu, skijanje na vodi, čamci, Ronjenje (na upit), roštilj, večernji zabavni program.

Dozvoljen boravak kućnim ljubimcima.

Opis sobe
Sve sobe sadrže klima uredjaj,grejanje,sef,mini-bar,TV-SAT,CD,telefon,fen,internet,kupatilo,bade-mantil, balkon ili terasa.
-Dvokrevetne sobe – (32m²), jedna prostorija (dnevna i spavaća), pisaći sto i stolica.
-Junior Suites- (35-45m²), jedna prostorija (dnevna i spavaća), kupatilo(tuš/WC neki imaju i kabinu sa hidromasažerom).
-Two bedroom suite (80m²), sastoji se od dve prostorije (za 4 osobe), veliki balkon, dva kupatila (tuš/WC i kabinom sa hidromasažerom).
-Suites (42-58m²), jedna prostorija (spvaća i dnevna, u nekim od apartmana nalazi se kamin), kupatilo (tuš/WC i kabinom sa hidromasažerom).
-Pool suite (55-60m²), jedna prostorija (dnevna i spavaća), sa staklenim zidom, sa pogledom na privatnu terasu i bazenom sa grejanjem.
-Danai suite (75m²), jedna prostorija (dnevna i spavaća) sa kaminom, prostra-nom terasom, dva kupatila sa đakuzijem i odvojenim delom sa tušem.
-Presidential suite (oko125m²), može se kombinovati sa drugim sobama, nala-ze se na drugom spratu centralne zgrade, sa pogledom na more. Spavaća, dnevna soba, dva kupatila (u jednom je hiromasažer i tuš), fen, DVD, Hi-fi, CD.
-Executive pool suite (75m², terasa sa bazenom-20-50 m²), apartman sa veli-kom terasom i bazenom („slatka" voda), pogled na more, dve prostorije (spava-ća i dnevna sa kaminom), kupatilo sa hidromasažerom i tuš, DVD, Hi-fi, CD.
-Danai luxury suite (130m²), za 2-3 osobe, posebno opremljen, raskošan ap-artman sa spavaćom i dnevnom sobom (otvoreno planiran),

kamin, velika tera-sa sa pogledom na Sredozemno more, dva kupatila sa kadom, hidro-mazažerom i odvojenim tušem.
-Meditteranean suite (oko 190m², veliki balkon), pogled na vrt hotela i more, dve sobe (spavaća i dnevna sa kaminom), kupatilo (sa đakuzijem i tuš), fen, bade-mantil, DVD, kućni bioskop, Hi-fi, CD.
-Danai villa (oko 195m²), privatna terasa i bazenom sa grejanjem, pogled more. Tri sobe, dve spavaće (sa staklenim zidom, jedna je sa pogledom na more, druga sa pogledom na terasu) i dnevna soba, dva kupatila (jedna sa tušem i dva sa hidromasažerom), dva TV-SAT, DVD,CD.
- Mandarin villa (oko 750m², velika terasa), tri spavaće i tri kupatila (sa đakuzijem i tuš), kamin, antikvitetsko venecijansko ogledalo, salon sa kuhi-njom, garderober, DVD, terasa u dva nivoa prostrana sa pogledom na more, krevet sa baldahinom, privatni bazen, garnitura za sedenje.
-White villa (oko 950m²), dvospratna vila-plata Egejskog mora, tri spavaće sobe, garderober, dnevna soba sa kaminom, kuhinja, sto za ručavanje i stolice, DVD, tri kupatila, tuš sa hidromasažerom, trenažna-sala, prostrana i raskošna terasa u dva nivoa sa očaravajućim pogledom na more (na vrhu-privatni bazen sa grejanjem), raskošana garnitura, krevet sa baldahinom.
-Villa of the Greek Riviera (oko 1200m²), dvosprtna vila sa četiri spavaće sobe, dva-bazena (spoljni i unutrašnji) sa grejanjem. Idealna za porodicu ili društvo, na svakom spratu: dve spavaće sobe, dva kupatila, velika dnevna soba sa kaminom i kuhinjom. Spavaće sobe poseduju veliki garderober, kupatilo (đakuzi, tuš, veliko ogledalo, bade-mantil, peškir Missoni). Dnevna soba sa velikim stolom i stolice Saarinen, slikama, B&O-TV, DVD & CD, B&O-TV-prenosni, velika terasa sa lažaljkama i suncobranom, velelepni pogled na more.

Usluga -doručak -švedski sto, mogućnost ručka i večere-uz doplatu.